Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

AC-Cleaning HydroKleen Ab Oy

Vi erbjuder professionell rengöring av luftvärmepumpar. Ni kan vara nöjda med slutresultatet och vi gör alla rengöringar med garantin att ingen mögel uppstår inom ett år (12 månader) efter rengöringen. Detta p.g.a. ett medel som appliceras efter alla rengöringar, som hindrar uppkomsten av mögelsporer inne i  maskinen. 

Nöjdhetsgaranti

Vi garanterar att ni är nöjda med våra tjänster efter rengöringen.

Ifall ni av någon orsak inte vore nöjda, får ni en ny rengöring från annan valfri rengöringsfirma helt utan extra kostnad, förutsatt att ni kontaktar oss inom två veckor efter den ursprungliga rengöringen.

Vi erbjuder våra tjänster för privatpersoner och företag. Kontoret finns i Jakobstad. En reseersättning på 0,30€ / km (+moms 24%) tilläggs till fakturan, ifall rengöringsstället är beläget över 5 km från kontoret.

Vid flera rengöringar på samma ort kan den kostnaden delas på mellan rengöringsställena. Ta kontakt för en offert!

 

 

Historia

 

HydroKleen-rengöringsmetoden fick sin början år 2008 i Australien.

2015 fanns HydroKleen redan i många länder och nu är det över 40 länder runtom i världen som erbjuder dessa tjänster.

Den globala spridningen fortsätter och 2019 var det dags för Finland att grunda företaget som erbjuder den ultimata rengöringen för alla modeller av luftvärmepumpar! AC-Cleaning HydroKleen Ab Oy.

 

NYHET: Vi söker samarbetspartners runtom i landet, nu under år 2020, som på olika områden i Finland får möjligheten att starta upp sin egen Hydrokleen-rengöringsservice på närområdet. Ta kontakt för mera information!

 

April 2021. HydroKleen kontor öppnas i Lahtis. Tjänsterna erbjuds nu även i Lahtis med omnejd.